Hi havia una vegada una granja....

Famílies hem conegut molts animals de la granja d'en Charlie, a part d'en Trot, en Mironet i l'Àxel

 hem conegut els conills: Cendra i Blanquet gràcies a la família de L'Oriol


Ens ha agradat molt el seu pèl suau 


També hem visitat el gall i les gallines de l'escola l'Aixart. Els alumnes de P3,P4 i P5 ens van explicar peculiaritats d'aquests animalsVam poder veure com les gallines cuidaven els ous perquè en surtin pollets, el gall defensava molt a les gallines. Ja tenim moltes ganes d'anar-los a veure!!


La Trufa també ens va fer una visita, és molt dòcil i juganera. Vam observar que és més grossa que en Trot i que li agraden les llaminadures. Moltes gràcies a l'avi Anselm per venir a la LlarLa Yanira i la seva família ens van portar tortugues d'aigua i de terra. Vam observar que tenien una closca molt dura i unes ungles molt petites.
 Les d'aigua són més nervioses i les de terra són més tranquil·les. 
Els hi agrada menjar gall d'indi, enciam.....


L'últim en aparèixer a la Llar ha estat en Floc un xai molt jove i enjogassat, tenia moltes ganes de saltar i córrer. Moltes gràcies a la Rosa mare de l'Otger i a la tieta Encarna per venir a la Llar.
En aquesta Unitat didàctica volem agrair la participació i la dedicació per part de les famílies per fer arribar als infants de manera vivencial els diferents animals que ens envolten. 
Amb ells han après a respectar-los, a tenir-ne cura, a observar les seves característiques ( tipus de pèl, hàbitats, què mengen, com es desplacen, el nombre de potes que tenen, discriminació auditiva de sons.....)
Ha estat una UD engrescadora i enriquidora per a tots i totes!!


Comentaris