L'ENTORN QUE ENS FA CRÉIXER

Bona tarda famílies!!

Avui volem parlar-vos del nostre entorn. Un dimecres, vam aprofitar que feia un molt bon dia i vam sortir a passejar pel poble fins a arribar al mercat. 



Un cop allà, vam esmorzar al parc mentre preníem el sol i, després, vam estar una estona experimentant descobertes i assolint diferents reptes motrius al parc. Després d'aquesta estona, vam visitar i observar com treballaven els fruiters i la noia de la rostisseria. A més, vam tenir una estona molt bonica d'interacció amb ells on els nostres infants els demanaven fruites i... els hi donaven! L'endemà vam aprofitar totes les fruites que ens havien regalat per fer un bon esmorzar.  







D'aquesta manera, vam poder estimular les relacions socials de la vida quotidiana i el vocabulari que ja és conegut per ells. 


Tanmateix, d'altra banda, hem portat a terme propostes amb elements que podem trobar al nostre entorn més proper i els hi hem donat mil formes diferents!! Per exemple, el pal l'han fet servir per pintar, per picar, per rascar, etc!! Que no s'acabi mai la imaginació petits!!









Comentaris

Entrades populars