LA LLAR

Una llar d'infants municipal, rural i familiar

Som una llar d'infants municipal, petita i familiar, gestionada per l'empresa ORIÓEDUSERVEIS, i situada al terme municipal de Cervià de Ter, al Gironès. Acollim infants a partir dels 4 mesos d'edat fins als 3 anys.

Aquesta llar té una particularitat que la fa única; està situada dins una gran masia restaurada, creant així un ambient molt familiar i relaxat, com a casa. Consta de tres pisos. Al primer pis hi ha les aules d'I0, I1 i I2, el dormitori, una petita cuina, el menjador i el pati. Al segon pis trobem un espai que s'ha anat renovant amb el pas del temps i que ara és un obrador de sorra, d'altra banda, trobem una sala lúdica i d'oci en forma de parc infantil. Finalment, al tercer pis trobem una sala comunitària, compartida amb la comunitat de Cervià, i en la qual hi tenim accés els matins tant per dur a terme propostes pedagògiques, com per fer sessions de psicomotricitat.

L'equip educatiu de la llar està format per l'Eva, la Susana, ambdues educadores, la Maria, com a directora i suport, i l'Odra com a suport a les tardes.

El nostre objectiu és educar a infants capaços de fer front i superar els reptes del seu dia a dia tot fomentant la seva autonomia, fent-los partícips dels seus aprenentatges i promovent la relació i comunicació entre infants i adults. Els acompanyem durant aquesta etapa sota una perspectiva i una mirada en la qual tots els infants són únics i capaços de fer un munt de coses per ells mateixos o amb una petita ajuda de l’adult encara que tinguin una curta edat. La nostra mirada és oberta i flexible per tal de generar-los confiança, seguretat i motivació a l’hora d’assolir qualsevol fita.Comentaris

Entrades populars