L'essència de l'exterior

 

Bon dia famílies! 


Aquest post el volem dedicar al nostre pati. 

 Ens agrada plantejar propostes en el nostre espai exterior particular. Així doncs, el pati no és tan sols un espai per sortir a esbargir-se sinó que en ell s’hi originen un munt d'aprenentatges i nous estímuls pels infants. En el nostre pati hi trobem un munt d’estructures on els infants hi interactuen lliurement. A més, comptem amb material divers que anem oferint en dies diferents per tal de preservar la màgia i les ganes de jugar amb tots ells, evitant així de l’avorriment de la quotidianitat.






Ja abans de sortir al pati els infants més grans fomenten la seva autonomia tot posant-se ells sols la seva jaqueta, per exemple. 

Un cop a fora, és el moment de posar en marxa la seva motricitat, per això tant poden estar corrent o saltant com enfilats o pujant a les diverses estructures. També un meravellós moment per veure com observen amb deteniment l’entorn que els envolta: agafen i col·leccionen fulles, pals i boletes, interactuen amb la sorra o l’aigua, entre molts d'altres. A més, en ser també un moment compartit entre grans i petits, podem veure com sorgeixen conductes precioses de protecció i cura cap als més menuts, com s’ajuden uns als altres i fins i tot com comparteixen material i riures.  



Comentaris

Entrades populars